Palvelut

Suunnittelu

Kaikki lähtee hyvästä ja toimivasta suunnitelmasta. Suunnittelemme yhdessä asiakkaan kanssa optimaalisen ja standardien mukaisen ratkaisun ja parhaat materiaalit. Käytämme uusimpia 3D-ohjelmia, jotka integroituvat tarvittaessa osaksi asiakkaan omaa järjestelmää. Kokeneet ja ammattitaitoiset suunnittelijamme pystyvät antamaan parannusehdotuksia myös olemassa oleviin tuotteisiin ja tuottamaan asiakkaalle näin kustannustehokkuutta ja energiasäästöjä.

Tuotanto ja leikkuupalvelu

Oma tuotantomme pitää sisällään suunnittelun lisäksi materiaalinhankinnan ja varastoinnin, kangas- ja eristemateriaalien CNC-ohjatun leikkaamisen sekä valmistuksen omassa ompelimossa ja konepajassa. Pystymme vastaamaan laadusta joka vaiheessa, koska koko tuotantoketju on omissa käsissämme. Modernit tilat ja laitteet mahdollistavat tuotannon tehokkaan suunnittelun ja tarvittaessa nopeat toimitukset. Käytämme parhaita materiaaleja ja minimoimme materiaalihukkaa, jotta toimintamme olisi läpinäkyvää ja kustannustehokasta asiakkaan suuntaan. Koulutamme henkilökuntaamme jatkuvasti ammatilliseen osaamiseen ja työturvallisuuteen liittyvissä asioissa.

Kuntotarkastukset

Suoritamme käytön aikaisia paljetasainkartoituksia ja -kuntotarkastuksia ennakkosuunnittelua varten, jotta tarvittavat paljetasaimet voidaan tilata ja huoltopalvelut organisoida hyvissä ajoin ennen seisokkien alkamista. Tämä auttaa ennakoimaan työn määrää ja siten myös kustannuksia. Kaikista tekemistämme tarkastuksista asiakas saa kirjallisen raportin. Käytämme apuvälineenä visuaalisen tarkastuksen lisäksi mm. lämpökameraa ja muita teknisiä apuvälineitä.

Asennus- ja huoltopalvelut

Kokenut huoltohenkilöstömme suorittaa paljeasennukset avaimet käteen -periaatteella tai toimii asennusvalvojana toivomusten mukaisesti. Huoltohenkilöstöllämme on vuosien kokemus paljetasaimien huoltamisesta ja valmistuksesta. Korjaamme tarvittaessa myös paljetasaimiin liittyvät teräsosat. Tarjoamme myös paljetasaimien huoltosopimuksia, jotka sisältävät palveluja tapauskohtaisesti sovitun laajuuden mukaisesti: paljetasaimien kuntotarkastus ja lämpökamerakuvaus raportteineen, luettelo paljetasaimista tunnisteineen ja teknisine tietoineen, huolto- ja korjaussuunnitelma, paljetasaimien huolto- ja asennustoimet, asennusvalvonta, jälkitarkastus ja raportointi.

Varasto

Toimitamme päivittäin tuotteita laajasta varastostamme erilaisille teollisuuden ammattilaisille. Vahvuutemme on laaja valikoima ja erittäin nopea toimitus. Varastoimme myös tuotteita tarvittaessa asiakkaan puolesta. Kaikki materiaalimme ovat laadukkaita ja ammattikäyttöön tarkoitettuja.