Yritys

JLX Industry

Olemme raumalainen perheyritys, joka tarjoaa asiakkailleen teollisuuteen kokonaisvaltaisia, räätälöityjä energiankäytön kannalta optimaalisia erikoisratkaisuja, jotka liittyvät yleensä kuumuudesta aiheutuvaan tarpeeseen tai ongelmaan.

Hallitsemme lämpölaajenemista, tuotamme paloturvallisuutta, tasaamme värinöitä ja parannamme prosessien hallittavuutta. Eristämme kuumaa tai kylmää, jotta asiakkaidemme liiketoiminta olisi kannattavampaa, turvallisempaa ja energiatehokkaampaa. Kaiken tämän mahdollistaa vuosikymmenien kokemus kuumankestävistä ja tulenkestävistä materiaaleista, joita hyödynnämme innovatiivisesti tuotteissamme.

Olemme täyden palvelun toimittaja. Tarjoamme asiakkaillemme räätälöidyn suunnittelun, valmistuksen ja asennuspalvelun sekä tarkastukset ja huollon.

Promaint
PL_LOGO_JLX_Industry_Oy_FI_403723_web
ISO_9001_ISO_14001_fi
rinki_
Luotettava kumppani

Arvomme

Jatkuva toiminnan kehittäminen

Panostamme laatuun ja pitkän aikavälin luotettavuuteen. Pyrimme toimimaan edelläkävijänä alallamme, jotta pystymme olemaan asiakkaillemme kilpailukykyinen kumppani myös tulevaisuudessa.

Ratkaisuhakuisuus

Haluamme kehittyä yhdessä asiakkaidemme kanssa ja ymmärtää heidän yksilölliset tarpeensa ja vaatimuksensa sekä pyrkiä täyttämään ne kaikin tavoin.

Toimintojen kannattavuus

Haluamme, että meidät tunnetaan vakavaraisena perheyrityksenä. Tavoitteenamme on edesauttaa omalla toiminnallamme asiakkaidemme liiketoiminnan kasvua.

Työturvallisuus

Olemme kannustava, kehittyvä ja osaava työpaikka, joka luo työntekijöilleen hyvät ja turvalliset työolosuhteet sekä hyvät työn tekemisen edellytykset.

Historia

 JL-Joustoliitin perustetaan Raumalla. Palkeiden ja kuumuutta kestävien tekstiilien eri sovellusten tuotanto käynnistyy.

Joustoliitin alkaa valmistaa osia ajoneuvojen moottorien suojaukseen.

Vientitoiminta käynnistyy.

Joustoliitin ostaa kilpailijansa Filterconin.

Yrityksen uudeksi nimeksi vaihtuu JLX Industry.

25vu
Yrityksen historia