Tuotteet

Paljetasaimet

Paljetasaimien tarkoitus on kompensoida kanavistoissa ja putkistoissa tapahtuvaa lämpölaajenemista sekä toimia tärinän ja melun vaimentimena. Paljetasainvalmistajana olemme Suomen suurimpia. Valmistamme vuosittain tuhansia erikokoisia asiakkaan tarpeisiin räätälöityjä paljetasaimia. Tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan alusta loppuun omalla tehtaallamme. Tuotevalikoimaamme kuuluvat mm. kangaspaljetasaimet, puhaltimien paljetasaimet, spiraaliputket, sylinterisuojat, kumipaljetasaimet sekä metallipaljetasaimet.

Moottori-, putkisto- ja laite-eristeet

Moottori-, putkisto- ja laite-eristeiden tehtävänä on pitää päästöt kurissa ja parantaa energiatehokkuutta. Valmistamme moottorin tyypistä, koosta tai tehoista riippumatta täysin putkistokohtaisesti räätälöityjä eristeitä. Palveluihimme kuuluvat suunnittelu, mitoitus ja valmistus. Eristeet kattavat koko putkiston mukaan lukien pakosarjan, turbon, katalysaattorin, DPF:n, SCR-järjestelmän ja äänenvaimentimen. Eristeitä on saatavana sekä kuumankestävistä kankaista valmistettuina että metallisina koteloituina ratkaisuina. Kaikki JLX-eristeet ovat laadukkaita ja kestäviä. Ne voidaan tarvittaessa nopeasti irrottaa ja asentaa uudelleen.

Suoja- ja eriste-elementit

JLX Industry tarjoaa laajan koko- ja muotovalikoiman suoja- ja eriste-elementtejä. Laite-eristeet, eristystyynyt ja -peitteet valmistetaan mittojen mukaan muotoon ommeltuina. Eristys- ja pintamateriaaliemme valikoima on runsas, ja voimme sen ansiosta valita optimoidut ratkaisut käyttökohteeseen. Tuotteemme ovat hyvin eristäviä, palamattomia, mittatarkkoja, lujarakenteisia sekä helppoja käsitellä ja asentaa. Suoja- ja eriste-elementtien avulla pienennetään ja ennaltaehkäistään tuntuvasti tapaturmavaaraa sekä säästetään energiaa. Käyttökohteita ovat mm. koneenrakennus, laivanrakennus, voimalaitokset, valimot ja terästehtaat.

Henkilönsuojaimet

Valmistamme erilaisia lämpösäteilyltä suojaavia JLX-henkilönsuojaimia. Asut on tarkoitettu kaikkiin kohteisiin, joissa tarvitaan henkilönsuojausta lämpösäteilyä vastaan. Käyttökohteita ovat esimerkiksi erilaiset valimot ja terästehtaat. Kaikki henkilönsuojaimemme on valmistettu Suomessa. Kaikista tuotteistamme on saatavana myös pieniä kokoja.

Kuuman- ja tulenkestävät materiaalit

Toimitamme laajasta varastostamme teollisuuteen kuuman- ja tulenkestäviä kankaita, tiivisteitä, levyjä ja tiiliä. Eristys- ja suojakankaat on pintakäsitelty ja viimeistelty erilaisiin käyttötarkoituksiin. Käyttökohteita ovat mm. putkien eristykset, hitsaus- ja polttoleikkaussuojaukset, roiskesuojaukset, uunien suojaverhot, eristyslevyjen ja -kourujen pinnat sekä eristystyynyt. Myymme myös Morgan Thermal Ceramics -tuotteita. Valikoimastamme löytyvät esimerkiksi laadukkaat Superwool®- ja FireMaster®-tuoteperheet.

Muut tuotteet

Tuotteidemme käyttökohteet ovat lähes rajattomat. Haasta meidät ratkaisemaan eristykseen, suojaukseen, paloturvallisuuteen tai teollisten prosessien lämpötilojen hallittavuuteen liittyviä ongelmia tai parantamaan jo olemassa olevia ratkaisuja.