Käyttökohteet

Ratkaisumme kone- ja laiteteollisuuteen

Toimitamme kone- ja laiteteollisuuteen erilaisia räätälöityjä eristeratkaisuja. Henkilökohtainen, ennakoiva ja nopea palvelumme sisältää myös eristeiden sovituskäynnit sekä säännölliset kehitystapaamiset. Vahvuutenamme on erityisesti asiakkaan prosessien ymmärtäminen ja kyky liittyä saumattomasti osaksi niitä. Asiantuntijamme ovat kokeneita, osaavia ja innovatiivisia, ja he tekevät mielellään ehdotuksia uusista materiaaleista ja tuoteparannuksista viimeisimpien standardien mukaan. Laadunhallintaa ja elinkaariajattelua tukevat yksityiskohtaiset tuotedokumentit.

Prosessikunnossapidon ammattilaisille

Tarjoamme prosessikunnossapitoon erilaisia räätälöityjä paljetasainratkaisuja, asennus- ja huoltopalvelua sekä kuntotarkastuksia. Vahvuuksiamme ovat paitsi kokemus ja ammattitaito myös hyvä ennakkosuunnittelu, mikä takaa mahdollisimman lyhyet käyttökatkot. Tätä tukevat myös ennakkotarkastuskäynnit, jopa paikan päällä tehty tuotevalmistus sekä nopea reagointi ongelmatilanteissa. Säilytämme aina asiakaskohtaisen huoltohistorian ja sitä koskevan dokumentoinnin, minkä avulla voimme työskennellä kohteessa myös itsenäisesti. Työturvallisuus on meille yhtä tärkeää kuin asiakkaillemmekin, huolehdimme aina asianmukaisista varusteista ja vaatetuksesta, ja koulutamme henkilökuntaa säännöllisesti.

Teolliset investointiprojektit

Tuotteemme ovat usein osa teollista investointiprojektia. Olemme mielellämme vahvasti mukana jo suunnittelu- ja tarjousvaiheesta asti. Tarjoamme asiakkaan käyttöön tarvittavat ajantasaiset dokumentit ja ohjeistukset sähköisen palvelumme kautta. Autamme ammattitaidollamme tuotekehityksessä ja luomme tehokkaita toimintamalleja yhdessä asiakkaan kanssa. Ammattimainen ja hallittu projekti suunnitteluvaiheesta toimitukseen ja tuotteiden elinkaaren hallintaan asti on meille kunnia-asia.

Myynti ammattilaisille – JLX Center

Toimitamme päivittäin laajasta varastostamme materiaaleja erilaisille teollisuuden ammattilaisille. Vahvuutemme on laaja valikoima ja erittäin nopea toimitus. Voimme myös varastoida tuotteita asiakkaan puolesta. Satojen materiaalien joukosta löytyy varmasti sopiva ratkaisu esimerkiksi eristykseen, suojaukseen tai paloturvallisuuteen. Mikäli tuotetta ei löydy suoraan hyllystä, saamme sen tilattua suoraan valmistajalta. Kaikki materiaalimme ovat laadukkaita ja ammattikäyttöön tarkoitettuja.