Prosessikunnossapidon ammattilaiselle

Prosessikunnossapidon ammattilaiselle

Tarjoamme prosessikunnossapitoon erilaisia räätälöityjä paljetasainratkaisuja, asennus- ja huoltopalvelua sekä kuntotarkastuksia. Vahvuuksiamme ovat paitsi kokemus ja ammattitaito myös hyvä ennakkosuunnittelu, mikä takaa mahdollisimman lyhyet käyttökatkot. Tätä tukevat myös ennakkotarkastuskäynnit, jopa paikan päällä tehty tuotevalmistus sekä nopea reagointi ongelmatilanteissa.

Tarjoamme myös paljetasaimien huoltosopimuksia, jotka sisältävät palveluja tapauskohtaisesti sovitun laajuuden mukaisesti: paljetasaimien kuntotarkastus ja lämpökamerakuvaus raportteineen, luettelo paljetasaimista tunnisteineen ja teknisine tietoineen, huolto- ja korjaussuunnitelma, paljetasaimien huolto- ja asennustoimet, asennusvalvonta, jälkitarkastus ja raportointi.

Säilytämme aina asiakaskohtaisen huoltohistorian ja sitä koskevan dokumentoinnin, minkä avulla voimme työskennellä kohteessa myös itsenäisesti. Työturvallisuus on meille yhtä tärkeää kuin asiakkaillemmekin, huolehdimme aina asianmukaisista varusteista ja vaatetuksesta, ja koulutamme henkilökuntaa säännöllisesti.

Tuotteitamme ovat mm:

– kangaspaljetasaimet
– puhaltimien paljetasaimet
– spiraaliputket, sylinterisuojat
– kumipaljetasaimet
– metallipaljetasaimet
– metalliletkut

referenssi4 referenssi5

Takaisin etusivulle