Företaget

JLX Industry

JLX Industry är ett familjeföretag med långa anor från Raumo. Vi erbjuder våra kunder i industrin övergripande, skräddarsydda och med tanke på energiförbrukningen optimala speciallösningar som vanligtvis anknyter till ett behov eller problem som beror på värme.

Vi hanterar värmeutvidgning, producerar brandsäkerhet, jämnar ut vibrationer och förbättrar kontrollen av processer. Vi isolerar varmt och kallt för att våra kunders affärsverksamhet ska vara lönsammare, tryggare och energieffektivare. Allt detta är möjligt tack vare decennier av erfarenhet av värme- och brandfasta material som vi utnyttjar på ett innovativt sätt i våra produkter.

Vi är en leverantör med full service. Vi erbjuder våra kunder skräddarsydd planering, tillverkning och installationsservice samt inspektioner och underhåll.

Promaint
PL_LOGO_JLX_Industry_Oy_FI_403723_web
ISO_9001_ISO_14001_sv
rinki_
Luotettava kumppani

Vår värfegrund

Fortgående utvecling av verksamheten

Vi satsar på kvalitet och tillförlitlighet på lång sikt. Vi strävar efter att vara en föregångare inom vår bransch för att även i framtiden kunna vara en konkurrenskraftig partner för våra kunder.

Lösningssökande

Vi vill utvecklas tillsammans med våra kunder och förstå deras individuella behov och krav och vi vill på alla sätt tillmötesgå och uppfylla dessa.

Verksamhetens lönsamhet

Vi vill att man känner oss som ett stabilt familjeföretag. Vårt mål är att genom vår egen verksamhet bidra till att våra kunders affärsverksamhet växer.

Säkerheten i arbetet

Vi är en uppmuntrande, utvecklande och kompetent arbetsplats som skapar arbetstagarna goda och trygga arbetsförhållanden och goda förutsättningar för arbetet.

Historia

JL-Joustoliitin grundas i Raumo. Produktionen av olika tillämpningar av kompensatorer och värmefasta textilier inleds.

Joustoliitin börjar tillverka delar som skyddar fordonsmotorer.

Exporten inleds.

Joustoliitin köper sin konkurrent Filtercon.

Företaget byter namn till JLX Industry.

25vu
Yrityksen historia