VASTAAVA ASENTAJA / KONEPAJATYÖNTEKIJÄ

[:fi]JLX Industry Oy on raumalainen, vuonna 1994 perustettu yritys. Toimintamme jakaantuu kahteen päätuotelinjaan: paljetasaimiin ja teknisiin kuitutuotteisiin. Valmistamiamme tuotteita käytetään esim. voimalaitoksissa, konepajateollisuudessa ja ajoneuvoteollisuudessa. Lisää tietoa yrityksestä ja tuotteista www.jlx.fi. Toimintamme laajentuessa haemme joukkoomme toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen

 

VASTAAVAA ASENTAJAA/KONEPAJATYÖNTEKIJÄÄ

Tehtävän kuvaus:

Toimit konepajatyöntekijänä tuotannossa ja valmistamiemme tuotteiden vastaavana asentajana työmailla. Lisäksi suoritat tarvittaessa ennakkotarkastuksia työmailla huoltotarpeen selvittämiseksi.

Vaatimukset:

Odotamme hakijalta luovaa ongelmanratkaisukykyä sekä kykyä organisoida 2-6 -henkilön asennustiimin toiminta työmailla. Pienemmillä työmailla ei välttämättä ole muita, joten työtehtävät hoidetaan tällöin yksin. Olet positiivisen asenteen omaava jämäkkä persoona, joka ymmärtää jatkuvan parantamisen ja kehittämisen periaatteen. Edellytämme useamman vuoden kokemusta teollisuusasennuksista. Hitsaustaito plussaa. Ajokortti ja matkustusvalmius ovat välttämättömiä työtehtävien tulokselliseen hoitamiseen.

Tarjoamme:

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja vaihtelevan työn erikoistuotteiden parissa sekä mahdollisuuden kehittyä oman alan erikoisosaajaksi pitkän kokemuksen omaavien työkaverien parissa.

Hakeminen:

Rekrytointia hoitaa Smile Henkilöstöpalvelut

Lisätiedot ja hakemukset

Sanni Tapani p. 040 530 0101
sanni.tapani@smilepalvelut.fi

 

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä[:]